Ervaringen

Wat vinden cursisten van OPGERUIMD meditatie & meditatie?

Dagmar heeft me op verschillende manieren laten kennismaken met mindfulness en meditatie. Heb het als erg laagdrempelig ervaren, wat ik prettig vond. Ik had het nog nooit gedaan en heb nu gemerkt wat het voor mij kan betekenen. Hiernaast vond ik het erg leuk dat Dagmar uitleg gaf over de verschillende oefeningen.
Ik kan het iedereen aanraden!
– MvdP

 

Dagmar heeft een fijne energie en stem die mij meenam in de meditatie. Zo kon ik mij makkelijk ontspannen en focussen. 

-Vanessa

 

Dagmar heeft bij ons een gastles gegeven die heel goed is ontvangen. De opbouw van de les was heel goed en de ontspanningsfase ook. Dagmar heeft een aangename stem en spreekt op het juiste niveau. Ze legt ook het doel van de diverse oefeningen uit. Al met al een prima ervaring!

– Cor Lamain- CLG Sportcentrum

 

Ervaringen

Ik heb verschillende meditaties bij Dagmar mogen volgen. Dagmar is een betrokken persoon die de meditaties op een hele prettige en natuurlijke manier begeleid. Heel down to earth. 

Vooral de bewegingsmeditaties heb ik als heel prettig ervaren. Het geeft ontspanning en rust. Ik zou iedereen deze ervaringen aanraden in deze vluchtige en overprikkelde tijd. 

-Marieke 

 

Dagmar heeft een fijne manier van lesgeven. Ze heeft een prettige stem en legt op een heldere manier het een en ander uit. Dagmar is een heel open en warme persoonlijkheid en ze is heel plezierig in de omgang. Ik heb genoten van de lessen en vond het jammer dat ik er niet mee door kon gaan vanwege mijn werk. Mocht ik in de toekomst nog eens een cursus willen volgen, dan zou ik me zeker weer bij haar aanmelden. 

-Ageeth

 

Ervaringen

Ik wil graag mijn enthousiasme delen over de meditatiecursus van Dagmar. Het was een zeer goede ervaring die heeft geholpen om meer innerlijke rust te vinden.

Dagmar is een uitstekende leraar met een warme en fijne houding. Haar begeleiding was duidelijk en praktisch, waardoor ik mij direct op mijn gemak voelde. Ze heeft me geleerd om bewust te worden van mijn ademhaling en mijn gedachten, zonder te oordelen. 

Wat ik waardeerde aan deze cursus was de persoonlijke aandacht die Dagmar gaf. Ze was altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en haar kennis te delen. 

Ik raad Dagmar’s meditatiecursus te zeerste aan. Je zult baat hebben bij haar deskundige begeleiding en praktische benadering.

– Robert

 

Ik vond het fijn, gezellig en leerzaam om je lessen te volgen. Bewustwording van mijn lijf en gedachten die vaak van hot naar haar vliegen en om deze los te laten.

En wat ik heel fijn vond dat het niet zweverig was!
-Joke

 

Contact

Om je aan te melden, voor het stellen van een vraag of andere contactgegevens, klik op de knop hieronder.