Kortingsactie na proefles in week 13 t/m 17 november 2023

Als je in de week van 13 t/m 17 november 2023 een proefles komt volgen, en daarna DIRECT beslist om de lessen te gaan volgen, krijg je 10% korting op de aanschaf van een leskaart. Via het kopje contact kun je een bericht sturen of andere contactgegevens vinden, om je aan te melden voor de proefles. Uiteraard kun je ook buiten deze actieperiode een proefles komen volgen. Ik zie je graag!

2 gedachten over “Kortingsactie na proefles in week 13 t/m 17 november 2023”

  1. Hoi Gizella,

   Je bent aanstaande vrijdag van harte welkom. Hieronder wat informatie over de les.

   Op vrijdagochtend 17 november neem je deel aan een open, gratis les van OPGERUIMD meditatie & mindfulness. In deze les zul je gaan kennismaken meditatie & mindfulness. Hopelijk ontwikkel je een goed beeld wat ze voor je kunnen betekenen.
   Je bent welkom vanaf 8.50 uur in het Dorpshuis aan de Borgweg 15b in Schipborg. Het gebouw ligt achter het oude schoolgebouw. Als je het weggetje inloopt, zul je de tennisbaan zien liggen. Er is daar ook gelegenheid tot parkeren. De ingang van het dorpshuis is naast de tennisbaan. De lesruimte vind je door bij binnenkomst door de voordeur linksaf te slaan en de gang te volgen. De lesruimte is achteraan in de gang. De les start om 9.00 uur en duurt een uur.
   Het is fijn als je comfortabel zittende kleding aandoet. Ik wil je vragen een handdoek mee te nemen, die je over je mat kan leggen. Ik verzorg matjes en zitkussentjes waar we op kunnen zitten en liggen. Je bent natuurlijk vrij om dit voor jezelf mee te nemen, mocht je dit al thuis hebben. Het is daarnaast aan te raden om een omslagdoek of dekentje mee te nemen.
   Voor vragen of opmerkingen, mag je me mailen, bellen of een berichtje sturen via Whatsapp.
   Met een warme groet,
   Dagmar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *