Start 8 weekse mindfulness cursus

breathing, mindfulness, meditation-7528400.jpg

Op donderdagavond 19 en vrijdag 20 september start de 8 weekse mindfulness cursus, gebaseerd op de MBSR training ontwikkeld door Jon Kabat- Zinn en aangevuld met elementen uit mijn ervaring als meditatie- en mindfulness docent. Er worden praktische oefeningen aangeboden die ook thuis, door middel van (vrijblijvende) huiswerkopdrachten, kunnen worden uitgevoerd. Onder andere meer ontspanning ervaren, meer in het moment zijn en opmerken en hanteren van emoties zijn een aantal thema’s die aan de orde zullen komen. Ook zeer geschikt bij (chronische) pijnklachten. De kosten voor deze cursus bedragen 135. Deelname kan ook via het afnemen van een leskaart. De overgebleven lessen kunnen worden gebruikt na de cursus, in de reguliere lessen. Voor meer informatie https://opgeruimdmeditatie.nl/index.php/lessen-workshops/

Opgeven voor de cursus kan via https://opgeruimdmeditatie.nl/index.php/contact/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *